Ma: 2024.06.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Ajándék Gyárfás Tamásnak: kivégezték ellenlábasát, Fenyő Jánost
Blikk 2013. 09. 27. 12:30:00

„Elmebeteg Portik Tamás, Roháccsal ölette meg Fenyő Jánost, Gyárfás Tamásnak akart így kedvezni” - ezt vallotta csütörtökön, eskü alatt, a kecskeméti maffiaper egykori elítéltje, Radnai László, aki azt is elárulta: mindezt egy ismerősétől, D. Gábortól tudja, akinél korábban Rohác dolgozott. D. Gábor Radnai szerint azért beszélt erről, hogy „a teher lemenjen róla".- Összefutottunk, azt kérte tőlem, tudjam meg, hogy a sapkában, amit Rohác a helyszínen hagyott, van-e DNS - emlékezett vissza Radnai László (felső képen), aki szerint Portik Tamás azért akart közeledni Gyárfáshoz, hogy bekerüljön a média világába. - Gyárfás festményeket cserélt Portik Tamással, amin Portik csak vesztett, Gyárfás ezért hülyének, baleknak nézte őt - tette hozzá Radnai László, aki elmondása szerint erről és más merényletekről - például Boros Tamás Aranykéz utcai felrobbantásáról is - beszélt a rendőröknek.

Szerinte a Fogásznak és Patkánynak is nevezett Rohác volt a végrehajtó embere az Energol három vezetőjének, Portik Tamásnak, D. Gábornak és F. Attilának. Ezt azonban D. Gábor kikérte magának a tárgyaláson, mint ahogyan azt is, hogy ő azt állította volna, Rohác ölte meg Fenyőt.

- Én csak annyit mondtam, hogy Rohác testvére megkeresett, hogy a bátyja bajban van, valamelyik kocsiban hagyta a sapkáját, a kabátját és a kesztyűjét. Tudni akarta, hogy benne van-e a DNS-e - állította a „vállalkozó”.

Radnai szerint Portik szívességet akart tenni Gyárfásnak Fenyő megöletésével

Gyárfás Tamás felháborodott Radnai vallomásán. A Magyar Úszó-szövetség elnökét külföldön értük utol.

- Tiltakozom az abszurd állítások ellen. Bárki megkeres a hatóság részéről, annak állok rendelkezésre. Nem ismerem az urat (Radnait - a szerk.), és nem a médián keresztül akarok vitába szállni vele - közölte Gyárfás.

A csütörtöki tárgyaláson Radnai vallomásán kívül is akadtak még érdekes pillanatok. Tanúskodott egy - jelenleg is börtönben ülő - férfi, akit állítása szerint Rohác lőtt fejbe 1998-ban.

A vád szerint a médiavállalkozó Fenyő Jánost 1998-ban Rohác végezte ki. A felbujtó - egyelőre - nincs bíróság előtt.

A hírek szerint a nyomozók egyre közelebb kerülnek hozzá...

További friss információk
Mellkason szúrta az élettársát, de szerencsére azonnal megbánta
Megverték és kirabolták a szemtanút
Csak „szépen kérte” a pénzt
Bűnügyi felügyelet alá helyezték Gyárfás Tamást
Molesztálta a felesége unokáját a „papa” - súlyosításért fellebbezett az ügyészség
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat