Ma: 2023.03.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Alkalmi ismerősből lett rabló
Privátkopó 2023. 03. 06. 14:43:00

A Miskolci Járási Ügyészség - rablás bűntette miatt - vádat emelt egy 25 férfi ellen. Az elkövető alkalmi ismeretséget kötött a sértett férfival, több szórakozóhelyen alkoholt fogyasztottak. Amikor a sértett haza akart menni, még taxival is elkísérte, és a lakása előtti útszakaszon több alkalommal, ököllel megütötte, elvette a mobiltelefonját, majd a bankkártyáját és a PIN-kódot követelte tőle, de egy járókelő megzavarta, így elmenekült.A vádirat szerint a férfi 2022. augusztus végén, este, Miskolc belvárosában megszólított egy férfit, akivel alkalmi ismeretségbe kerülve beszélgettek, majd több szórakozóhelyen alkoholt fogyasztottak. Amikor a sértett közölte, hogy taxival hazamegy, a vádlott különféle indokokra hivatkozva, elkísérte. Egy üzemanyagtöltő állomáson szálltak ki a taxiból, a sértett mondta, hogy már tényleg haza menne, de a vádlott rábeszélésére még a benzinkút shopjában is alkoholt vettek és elfogyasztották.

A sértett lakásához vezető útszakaszon a vádlott - minden előzmény nélkül - több alkalommal, ököllel megütötte a férfit és a mobiltelefonja átadására szólította fel. A sértett félelmében odaadta a mobiltelefont, azután az elkövető a bankkártyáját és a PIN-kódot követelte. A sértett ezt megtagadta, ekkor az utcában arra közlekedő személy megzavarta a cselekményt, a vádlott ezért elmenekült a helyszínről.

A sértett a bántalmazás következtében az arcán és az orrán 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő büntetlen előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

További friss információk
Alkalmi ismerősből lett rabló
Legfeljebb 8 évet kaphat a két és fél éves kisgyermeket agyonverő nevelőszülő
Molotov-koktélt dobtak a házba
Piáltak, összeszólalkoztak, szúrt
Paródiaország: csak felfüggesztett börtönt kapott az a nigériai jöttment, aki rátámadt egy nőre Újbudán
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat