Ma: 2022.11.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Súlyosították a prostituáltakat kihasználó cigány parazita büntetését
Privátkopó 2022. 11. 25. 5:03:00

A Győri Fellebbviteli Főügyészség álláspontjával egyezően a bíróság súlyosította annak a férfinak a büntetését, aki arra vette rá a barátnőjét, hogy más férfiakkal szexuális cselekményt végezzen. Az élősködőt fegyházbüntetésre ítélték.A jogerős ítéleti tényállás szerint a férfi hamis közös jövőkép ígéretével rábeszélt egy fiatal lányt, hogy Ausztriában, majd Svájcban különböző bárokban prostitúciós tevékenységet folytasson. A lány az ebből származó jövedelmének nagy részét személyesen vagy postai úton a férfinak adta át. Egy idő után a lány azonban közölte, hogy a tevékenységet abba akarja hagyni, ekkor a férfi bántalmazta, megfenyegette. A lány 2014-ben jelentette fel a férfit Magyarországon.

A férfi azért, hogy a külföldről érkező nagy összegű utalások eredetét leplezze, rávette családtagjait (édesanyját és testvéreit), hogy a külföldről nevükre utalt pénzt felvegyék és neki átadják. A férfi 2009 októbere és 2014 augusztusa között ilyen módon több mint 12 millió forintnak megfelelő svájci frankhoz jutott hozzá.

A férfi ezen túl 2010-2016 között kapcsolatot tartott fenn három, Svájcban élő és szintén prostitúciós tevékenységet folytató nővel, és tőlük ezen idő alatt közel 5 millió forintnak megfelelő svájci frankot kapott.

A Székesfehérvári Törvényszék emberkereskedelem bűntette, többrendbeli, felbujtóként elkövetett pénzmosás bűntette és kitartottság bűntette miatt 2 év börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását 5 év próbaidőre felfüggesztette, vele szemben 13 600 000 forint vagyonelkobzást rendelt el.

Az ítélet ellen az ügyész súlyosítás, a férfi védője elsődlegesen felmentés, másodlagosan enyhítés érdekében fellebbezett.

A Győri Ítélőtábla 2022. november 22-én kihirdetett ítélete megegyezett a fellebbviteli főügyészség indítványával. A férfi büntetését 3 év fegyházbüntetésre és 3 év közügyektől eltiltásra súlyosította.

További friss információk
Súlyosították a prostituáltakat kihasználó cigány parazita büntetését
Gázpisztollyal támadt a főorvosra egy részeg férfi
Hosszú fegyházbüntetésre ítélték a kelenföldi rablássorozat vádlottjait
Súlyosították a tanárra bozótvágóval támadó visszaeső elkövető büntetését
„C-típusú” rabszolgatartót gyűjtöttek be Pellérden
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat