Ma: 2023.03.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Már megint a legendás cigány családszeretet: gyereke jelenlétében kényszerítette prostitúcióra párját
Privátkopó 2023. 03. 07. 12:17:00

A napokban emeltek vádat azzal a hatvanéves férfival szemben, aki a vádirat szerint még a kétezres évek elején élt együtt a sértettel, akit együttélésük alatt rendszeresen bántalmazott és megalázott, az után is, hogy megszületett a közös gyerekük.A Heves Megyei Főügyészség közleménye szerint a vádlott nem engedte, hogy élettársa a tanult szakmájában dolgozzon, helyette 2014-től éveken át arra kényszerítette őt, hogy a lakásukban férfiaknak szexuális szolgáltatásokat nyújtson. A férfi az interneten adott fel hirdetéseket, a nőt pedig „az általa a szomszéd szobából felügyelt aktusok után minden esetben elszámoltatta”.

A közlemény szerint ennek tanúja volt közös, akkor már kisiskolás korú gyerekük is, akinél a történtek miatt „tartós pszichés problémák” alakultak ki, amit csak súlyosbított, hogy az apja a gyereket is rendszeresen bántalmazta és szóban is megalázta.

A nő és a gyerek többször is megpróbáltak megszökni a férfi mellől, akivel szemben távoltartási eljárást is kezdeményezett a bíróságon, de a férfi ennek ellenére nem hagyta abba a folyamatos zaklatást, a gyerek pedig a gyámhatósághoz került.

A főügyészség „rendszeres előnyszerzés céljából, szexuális cselekmény végzése érdekében, erőszakkal, fenyegetéssel és a sértett sanyargatásával elkövetett emberkereskedelemmel”, illetve „kiskorú veszélyeztetésével, kapcsolati erőszakkal, zaklatással, valamint lőfegyverrel és lőszerrel visszaéléssel” vádolja a férfit, akivel szemben tizenegy és fél év fegyházbüntetést és tíz év közügyektől eltiltást indítványozott a vádhatóság.

 

További friss információk
Már megint a legendás cigány családszeretet: gyereke jelenlétében kényszerítette prostitúcióra párját
Alkalmi ismerősből lett rabló
Legfeljebb 8 évet kaphat a két és fél éves kisgyermeket agyonverő nevelőszülő
Molotov-koktélt dobtak a házba
Piáltak, összeszólalkoztak, szúrt
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat