Ma: 2022.11.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Szexuálisan közeledett rokonának kisgyermekéhez a 43 éves csúszómászó
Privátkopó 2022. 11. 19. 6:41:00

Tizenkét év alatti, a befolyása alatt álló gyermek sérelmére, annak védekezésre képtelen állapotát kihasználva elkövetett szexuális erőszak bűntette és szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat a Veszprém Megyei Főügyészség egy 43 éves férfival szemben. Az elkövető 2021 nyarán szexuálisan közeledett rokona kislányához, majd 2022 májusában egy autóbuszjáraton viselkedett szeméremsértő módon.  A vádirat szerint az elkövető többször meglátogatta az egyik Veszprém megyei faluban élő unokatestvérét és annak családját, ahol több gyermek, köztük a sértett is nevelkedett.  Az elkövető az esti órákban ittasan érkezett a rokonaihoz, majd unokatestvérének férjével tovább italozott, beszélgetett, közben pedig ölébe ültette a kislányt, és a szülők figyelmetlenségét kihasználva, szeméremsértő módon viselkedett vele.

A vacsorát követően, a késő esti órákban az ittas vádlott a leánygyermekek szobájába ment és az ágyukra fekve elaludt. A gyerekek emiatt nem kérték meg, hogy menjen át a másik szobába, ahol már megágyaztak neki, hanem lefeküdtek mellé. A vádlott később kihasználta, hogy a kislány elaludt, és a kiszolgáltatott helyzetével visszaélve szexuális jellegű cselekményt végzett, amelyre azonban a gyermek felébredt, és ijedten a szomszéd szobában tartózkodó szüleihez szaladt. A szülők számon akarták kérni a férfit, azonban azt látva, hogy alszik, úgy döntöttek, hogy reggel tisztázzák a történteket, a sértettet pedig a saját szobájukba vitték. A vádlott végül a kora hajnali órákban, amíg mindenki aludt, elhagyta a házat.

A férfi 2022. május 28-án, egy Veszprémből Zircre közlekedő autóbuszjáraton utazott, és egy fiatal lány közelébe, a busz hátsó üléssorába ült. Tudva, hogy a sértett rálát, szeméremsértő cselekményt végzett, amit akkor hagyott abba, amikor a lány előrement és a sofőrnek jelezte a történteket, majd a következő buszmegállóban leszállt a járműről.

Az ügyészség a vádiratában az elkövetővel szemben fegyházbüntetés kiszabását, valamint a közügyek gyakorlásától történő határozott idejű és minden olyan foglalkozás gyakorlásától vagy egyéb tevékenységtől történő végleges hatályú eltiltását indítványozott, melynek során kiskorú nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végezné, illetve ilyen személlyel hatalmi, befolyási viszonyba kerülne.

További friss információk
Szexuálisan közeledett rokonának kisgyermekéhez a 43 éves csúszómászó
Cigit „kért” a cigány - „természetesen” késsel
Vádemelés a halálos ütés miatt
Bántalmazta, mert nem állt szóba vele
Nagy a rend: rendőrökre lőttek
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat