Ma: 2024.07.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Értelmi sérült, siketnéma nőt erőszakolt meg egy 52 éves féreg
Privátkopó 2024. 06. 27. 6:38:00

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 52 éves férfi ellen, aki egy buszpályaudvar mellett erőszakolta meg siketnéma áldozatát. Amennyiben az elkövető a bíróság előkészítő ülésén a váddal egyezően beismeri a cselekmény elkövetését, 8 év fegyházbüntetés és 10 év közügyektől eltiltás a vádhatóság mértékes indítványa.A vádirat szerint a férfi 2022. december 16-án, délután, a rétsági autóbusz-pályaudvaron észrevett egy siketnéma és értelmi sérült nőt, aki a váróterem mellett a földön feküdt. A férfi mögé lépett, a hóna alá nyúlva felemelte, az épület mögé vonszolta a közvilágítás nélküli területre, majd megerőszakolta.

Az elkövető cselekményének a buszpályaudvart éppen akkor ellenőrző és az erőszaktevést észlelő rendőrjárőr vetett véget.

Mivel a vádlott tisztában volt azzal, hogy a nő sem kiabálni, sem segítséget hívni, sem ellenállást kifejteni nem tud, ezért a járási ügyészség más védekezésre képtelen állapotát felhasználva elkövetett szexuális erőszak bűntettével vádolta meg.

Amennyiben a bíróság előkészítő ülésén az elkövető a váddal egyezően beismeri a cselekmény elkövetését, 8 év fegyházbüntetés és 10 év közügyektől eltiltás a mértékes indítvány, valamint a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségéből is kizárják.

Az ügyben a Balassagyarmati Járásbíróság dönt.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Megkéselte sógorát a 19 éves férfi
Késsel fenyegette a járókelőket egy salgótarjáni idióta
Baltával támadt a rendőrökre az agresszív cigány
Értelmi sérült, siketnéma nőt erőszakolt meg egy 52 éves féreg
Hasba szúrta élettársát egy beszámíthatatlan férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat