Ma: 2024.04.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Halálra verte a szomszédját
Privátkopó 2024. 03. 13. 13:17:00

A halált okozó testi sértés bűntette és zaklatás vétsége miatt a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség vádiratot nyújtott be azzal a letartóztatott férfival szemben, aki 2023. február 3-án - több ökölütéssel - a szomszédja halálát okozta. A vádirat szerint az ittas férfi 2023. február 3-án, 12 óra 45 perckor, Esztergomban szóváltásba keveredett a szomszédjával. A férfi a vita közben a sértettet ököllel és a könyökével többször a fején, a mellkasán, karján és lábain megütötte. A sértett a bántalmazás eredményeként a helyszínen életét vesztette.

A férfi más bűncselekményt is elkövetett, mert 2022. november 6-án, az utcán állva egy 20 cm pengehosszúsági bajonettel hadonászva, megöléssel fenyegette meg a lakásában tartózkodó volt élettársát.

Az ügyészség vádiratában arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Törvényszék az elkövetőt szabadságvesztésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

További friss információk
Letartóztatták az egyik budapesti gyermekotthon pedofil nevelőjét
Alvó férjét szúrta mellkason a nő
Miskolci életkép: női táskát rabolt egy börtönérett
Bolt előtt verekedtek a nyergesújfalui harcias amazonok
Megfenyegették a budapesti éjszakai bárok tulajdonosát
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat