Ma: 2022.01.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Ötezer forint miatt késsel támadt az anyjára és a nagynénjére egy 20 éves drogos
Privatkopo.info 2022. 01. 05. 10:42:00

Felfegyverkezve elkövetett rablás és életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Heves Megyei Főügyészség egy gyöngyösi fiatalemberrel szemben.A 20 éves, munkanélküli vádlott 2021. április 13-án, dél körül kért ötezer forintot lakásuk konyhájában az édesanyjától, hogy ki tudja fizetni mobiltelefonja javítását. Anyja nem adott pénzt, a férfi ezért egyre erőszakosabban követelőzött, majd felkapott egy 13 centi pengehosszúságú konyhakést, amivel anyja irányába vágott, megsebezve a jobb kezét.

Ezt látván velük élő nagynénje - a húga védelmére sietve - dulakodni kezdett vele, mire a férfi előbb mellkason, majd hastájékon szúrta, az ügyészség leírása szerint „testüreget megnyitó életveszélyes sérüléseket” okozva.

Ezek után a férfi - anyja működő mobiltelefonját zsebre vágva - távozott a lakásból, a rendőrök nem sokkal később az utcán fogták el.

Az ügyészség közleménye szerint a vádlott gyakran használt tudatmódosító szereket, ezért „sérült személyiségszerkezete a cselekmény elkövetésekor enyhe fokban korlátozta magatartása következményeinek teljes körű felmérésében”.

Az ügyészség vádja alapján a férfit akár 15 év szabadságvesztésre is ítélhetik. A vádhatóság végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

További friss információk
79 éves nénitől rabolt a 22 éves „c-típusú”, a bíróság 9 év fegyházbüntetéssel „díjazta”
Többször bántalmazta várandós élettársát - jogerősen 3 év börtönbüntetésre ítélték
Késsel fenyegetőzve kért „kölcsön” a taxistól
„Innen élve nem mentek el!” - Ernő bárddal követelt pénzt, italt, kávét és cigarettát ismerőseitől
Bántalmazta, megöléssel fenyegette anyját és kiskorú testvérét, utóbbival szexuális cselekményeket is végzett a drogos vadbarom
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat