Ma: 2021.11.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Halálra késelte élettársa lányát a 86 éves bácsi - állítása szerint a nő meglopta
Privatkopo.info 2021. 11. 22. 6:15:00

A Pest megyei vizsgálók vádemelést javasolnak egy tíz hónappal ezelőtti emberölés ügyében. Egy idős férfi élettársa lányának életét oltotta ki, Fóton. Állítólag pénzügyi természetű vitájuk volt.Vérző sebei ellenére próbált menekülni, de az utcán összeesett az az 51 éves nő, akire 2021. január 8-án, 13 óra körül édesanyja élettársa támadt a pár lakásában. A 86 éves férfi végig üldözte a lépcsőházban, majd az utcára is utána ment, ahol újra beledöfte kését a földre rogyott nőbe, majd miután a penge áldozatában maradt felkapott egy téglát, többször lesújtott az asszony fejére, majd elmenekült. A helyszínre érkező mentők 13 óra 7 perckor már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A hangos veszekedést halló szomszédok hívták a rendőrséget, a 86 éves támadót a helyszín közelében elfogták, majd bilincselve előállították. Kihallgatásán nem tagadott, magyarázatul vélt sérelmeivel hozakodott elő. Sz. István szerint ugyanis élettársa lányával egy ideje pénzügyi természetű vitájuk volt, állítása szerint a nő meglopta. Azon a januári napon ismét számon kérte őt, vitatkoztak, majd felkapott egy kést és „Dögölj meg!” felkiáltással szúrni kezdte.

Az igazságügyi orvosszakértő öt szúrás nyomát fedezte fel az áldozat testén. Kettőt a nyakán, hármat a mellkasán, de rögzítettek számos, az áldozat védekezésekor a kezén keletkezett sérülést is. A kés pengéjét a 14 cm-es szúrócsatornában találták meg, a fekete nyelet még a helyszíni szemle közben egy füves-bokros területen eldobva.

Az azóta is letartóztatásban lévő Sz. István ellen az emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal átadta az ügyészségnek.

További friss információk
Halálra késelte élettársa lányát a 86 éves bácsi - állítása szerint a nő meglopta
Súlyosan bántalmazta féléves kisbabáját egy apának nem nevezhető lény
Szabadnapos rendőr fogta el az idős asszonyt kirabló férfit
Kiskorú lányt kényszerített szexuális cselekményekre, a cimboráit is bevonta az „élvezetekbe” - szinte hihetetlen, de „navajonki” az elkövető
Semmi meglepő: idős férfit raboltak ki a „navajonkik”
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat