Ma: 2024.07.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Baltával támadt a rendőrökre az agresszív cigány
Privátkopó 2024. 07. 01. 5:34:00

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrökre baltával támadó férfit, és indítványozta letartóztatását. A megalapozott gyanú szerint 2024. június 18-án, este, családi veszekedésről érkezett bejelentés miatt a rendőrök bementek a jászsági ingatlan udvarára, ahol egy férfi és egy nő kiabált egymással, akiket erőszakos magatartásuk miatt többen igyekeztek szétválasztani.

A veszekedők figyelmen kívül hagyták a rendőri felszólításokat, majd az adatgyűjtéskor a nő megrúgta az egyik rendőr alkarját.

A rendőrök a kapu felé hátráltak, ekkor a férfi egy féltéglát célzottan a rendőr felé dobott, akinek el kellett hajolnia. Miközben a két rendőr az ingatlant elhagyta, az elkövetők veréssel, öléssel fenyegették őket. Amikor a rendőrök az ingatlan előtti szolgálati gépjárműhöz értek, a férfi baltával megindult feléjük, miközben megölésükkel fenyegette őket. A rendőrautóhoz érve a férfi egy pillanatra megállt, majd a baltával hadonászva hirtelen nagy lendülettel megindult a - folyamatosan hátráló - hivatalos személyek felé, miközben feldúlt állapotban továbbra is azzal fenyegetőzött, hogy megöli őket.

A rendőrök többször felszólították a támadót, hogy tegye le a baltát, hagyjon fel erőszakos magatartásával, aki ennek nem tett eleget. Végül a családtagjai vették ki a baltát a kezéből, és az időközben kiérkező megerősítő rendőri egység bilincselte meg.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség intézkedett az erőszakos többszörös visszaesőnek minősülő férfi őrizetbe vételére, gyanúsítottként hallgatta ki felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak, valamint emberölés előkészületének bűntette miatt, majd indítványozta letartóztatását.

A gyanúsítottként kihallgatott nő - aki szabadlábon védekezik - társához hasonlóan nem tett vallomást.

További friss információk
Megkéselte sógorát a 19 éves férfi
Késsel fenyegette a járókelőket egy salgótarjáni idióta
Baltával támadt a rendőrökre az agresszív cigány
Értelmi sérült, siketnéma nőt erőszakolt meg egy 52 éves féreg
Hasba szúrta élettársát egy beszámíthatatlan férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat