Ma: 2024.02.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Bűnügyi őrizetben a kegyetlen férfi
Privátkopó 2024. 02. 01. 8:57:00

Kirabolta, bántalmazta, és koldulásra kényszerítette társait egy férfi. A szegedi nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.A megalapozott gyanú szerint a fedél nélküli gyanúsított élettársi kapcsolatot létesített egy nővel. Maguk mellé vettek egy férfit is, akivel egy város melletti kiserdőben, faházban laktak. A gyanúsított a nőt és a férfit is rendszeresen bántalmazta, valamint arra kényszerítette, hogy a nagyobb áruházak környékén kolduljanak, az így szerzett pénzt pedig átadják neki.

A férfi élettársát egy acél huzallal is megkínozta, amivel előtte egy őzet ejtett el. A rendkívül kegyetlen férfi a fedél nélküli társától erőszakkal és fenyegetéssel pénzt, valamint mobiltelefont is rabolt.

A szegedi nyomozók 2024. január 30-án elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki. A bűncselekmények elkövetését részben elismerte. Rablás bűntette, személyi szabadság megsértése bűntette, állatkínzás vétsége, testi sértés bűntette, kapcsolati erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás ellene.

A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását.

További friss információk
Ittas állapotban durván bántalmazta anyja élettársát
Sörözés eszméletvesztéssel, rablással
Bántalmazás a pécsi vásárcsarnokban: egy pékség üzletvezetője került összetűzésbe egy vásárlóval
Kényszerítés bűntett elkövetésével gyanúsítható férfiakat fogott el a rendőrség
Idős nő kezéből tépte ki a táskát a cigány, nem jutott messzire
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat