Ma: 2024.04.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kilökte az ablakon a volt élettársát
Privátkopó 2024. 03. 19. 9:34:00

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés gyanúsítottjával szemben fejezett be egy büntetőeljárást.A rendőrségre 2023. március 30-án, 10 óra körül érkezett bejelentés, hogy Győrben, a Szent Imre úton lévő társasház egyik tízedik emeleti lakásának ablakából esett ki egy nő, aki a helyszínen életét vesztette.

Az ügyben a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított, amelynek során a nyomozók még aznap elfogták a feltételezett elkövetőt, azt a 32 éves férfit, aki korábban az elhunyt élettársa volt. A fiatalembert a rendőrök emberölés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Az eljárás a továbbiakban az elkövető letartóztatása mellett folytatódott.

A nyomozók megállapították, hogy a tízedik emeleti lakásban - szóváltást követően - a gyanúsított az áldozatával dulakodott, amelynek következtében a nő kizuhant az ablakból.

A nyomozás során a rendőrök több szakértő véleményét szerezték be, és a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték.

Az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az ügyészségnek.

További friss információk
Letartóztatták az egyik budapesti gyermekotthon pedofil nevelőjét
Alvó férjét szúrta mellkason a nő
Miskolci életkép: női táskát rabolt egy börtönérett
Bolt előtt verekedtek a nyergesújfalui harcias amazonok
Megfenyegették a budapesti éjszakai bárok tulajdonosát
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat