Ma: 2024.02.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Bűnügyi őrizetben a kocsolai fegyveres rabló
Privátkopó 2024. 02. 07. 8:18:00

Az élelmiszerbolt bevételét követelte egy ismeretlen férfi Kocsolán, de nem jutott pénzhez.Egy bolti alkalmazott tett bejelentést 2024. február 3-án, délután. Az eladó elmondta, egy ismeretlen férfi lépett az üzletbe, majd a kezében egy pisztolynak látszó tárggyal azt mondta, hogy kéri a bevételt. A hölgy határozott fellépésének és ellenállásának köszönhetően a rabló meggondolta magát, és távozott.

A helyszínre elsőként érkező dombóvári rendőrök, majd a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyesei a szemlével párhuzamosan széles körű adatgyűjtésbe kezdtek. A személyleírás alapján megállapították az ismeretlen kilétét, majd a felkutatására indultak.

Még 12 óra sem telt el, amikor a 31 éves dalmandi férfi kezén kattant a bilincs. Először tagadta, hogy bármilyen bűncselekményhez köze lenne, de kihallgatása során már beismerő vallomást tett. Tartózkodási helyén a nyomozók lefoglalták a rabláskor viselt ruházatát és azt a gáz-riasztó pisztolyt is, amivel kérését akarta nyomatékosítani.

A Tolna vármegyei zsaruk őrizetbe vették a férfit fegyveres rablás bűntett kísérlete miatt, és kezdeményezték letartóztatását.

További friss információk
Ittas állapotban durván bántalmazta anyja élettársát
Sörözés eszméletvesztéssel, rablással
Bántalmazás a pécsi vásárcsarnokban: egy pékség üzletvezetője került összetűzésbe egy vásárlóval
Kényszerítés bűntett elkövetésével gyanúsítható férfiakat fogott el a rendőrség
Idős nő kezéből tépte ki a táskát a cigány, nem jutott messzire
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat