Ma: 2024.02.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Légfegyverrel próbált meg kirabolni egy lottózót
Privátkopó 2024. 02. 05. 10:24:00

A Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állítja azt a férfit, aki 2023 decemberében egy légfegyverrel kísérelt meg kirabolni egy csepeli lottózót. A vád szerint a férfi 2023. december 22-én, délelőtt bement egy XX. kerületi lottózóba, ahol - szájmaszkban, kapucnit és napszemüveget viselve - odalépett a pénztároshoz, majd elővett egy éles pisztolynak látszó játékfegyvert. Ezt a sértettre irányozta, odadobott egy zacskót a pénztárosnak és azt követelte, hogy tegye bele a kassza tartalmát.

A sértett sokkos állapotba került, ledermedt, ezért a követelést nem tudta teljesíteni. Ezt követően a rabló visszavette a zacskót, majd elmenekült.

A Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi ügyészség az indítványa alapján letartóztatott férfit a mai napon, gyorsított eljárásban a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróság elé állítja, fegyveresen elkövetett rablás bűntettének kísérlete miatt.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Késsel fenyegette volt élettársa párját
11 éves fiút rabolt ki egy „navajonki”
Előre kitervelte a férje megölését a titkos szerelmi viszonyt folytató asszony
Magyarországon mindössze 1 év és 10 hónap jár egy nő eszméletlenre veréséért
Nem tudott leállni a gyöngyösi cigánybűnöző
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat