Ma: 2023.03.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Együtt italoztak, összeszólalkoztak, végül megszúrta a 36 éves nőt
Privátkopó 2023. 03. 10. 6:56:00

A Fejér vármegyei rendőrök őrizetbe vettek egy 41 éves ukrán férfit, aki lakótársával italozott, majd vita közben bántalmazta és egy konyhakéssel megszúrta a nőt.Egy balinkai munkásszállón történt dulakodás és késelés helyszínére kértek rendőri segítséget 2023. március 8-án, kevéssel éjfél után. A kiérkező egyenruhások megállapították, hogy a szálló egyik szobájában életvitelszerűen tartózkodó 41 éves férfi és 36 éves nő - közös italozást követően - egymással szóváltásba keveredett, majd tettlegességig fajult a nézeteltérés.

A nyomozás jelenlegi adatai, illetve az elsődleges orvosi vélemény szerint a 36 éves asszony súlyos sérüléseket szenvedett, azonban az elkövetés körülményeire figyelemmel akár halállal is végződhetett volna az esemény.

A nyomozók a 41 éves férfit - őrizetbe vétele mellett - emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Együtt italoztak, összeszólalkoztak, végül megszúrta a 36 éves nőt
Utasokra támadt, kábítószert követelt, aztán egy férfit akart kirabolni
Megkéselte, majd kirabolta ismerősét
Már megint a legendás cigány családszeretet: gyereke jelenlétében kényszerítette prostitúcióra párját
Alkalmi ismerősből lett rabló
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat