Ma: 2022.11.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
„C-típusú” rabszolgatartót gyűjtöttek be Pellérden
Privátkopó 2022. 11. 20. 6:09:00

Fenyegetéssel bírt rá a munkavégzésre egy 44 éves férfi egy kiszolgáltatott helyzetben lévő férfit a pellérdi szőlőhegyen. A rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását. Az ügyben emberkereskedelem és kényszermunka bűntettének elkövetése miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.A „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2022. november 18-án, kora délután, a pellérdi szőlőhegyen lévő otthonában fogták el azt a 44 éves férfit, aki a gyanú szerint egy kiszolgáltatott helyzetben lévő 54 éves férfit fenyegetéssel munkavégzésre kényszerített.

A nyomozók megállapították azt is, hogy a 44 éves férfi 2020 nyarán lakhatás céljából fogadta be az idősebb férfit, majd különböző kerti munkákat, illetve ház körüli feladatokat végeztetett vele, valamint a szabad mozgásában is akadályozta, ellenőrizte.

A 44 éves férfit elfogását követően előállították, majd kihallgatták gyanúsítottként. A rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.

Az ügyben emberkereskedelem és kényszermunka bűntettének elkövetése miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

További friss információk
„C-típusú” rabszolgatartót gyűjtöttek be Pellérden
Szexuálisan közeledett rokonának kisgyermekéhez a 43 éves csúszómászó
Cigit „kért” a cigány - „természetesen” késsel
Vádemelés a halálos ütés miatt
Bántalmazta, mert nem állt szóba vele
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat