Ma: 2024.04.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
A pultosnő megverte a vendéget
Privátkopó 2024. 03. 20. 11:19:00

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy nő ellen garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt. Az elkövető pultosként felháborodott azon, hogy az ittas nő vendég kiborította a sört, összetörte a poharat, ezért dühében megverte.A vádirat szerint a nő 2023. szeptember elején, egy kazincbarcikai sörözőben pultosként dolgozott. Az egyik nő vendég ittassága miatt a teraszon véletlenül kiborította a sörét, a pohár leesett az asztalról és összetört.

A vádlott ezen feldühödve odament a nőhöz, trágár módon szidalmazta és meglökte. A vendég a földre esett, ekkor a pultos a háton fekvő sértett fejét előbb tenyérrel ütötte, majd többször ököllel mindaddig ütlegelte, amíg látható sérüléseket okozott. A nő ekkor otthagyta, visszaindult a sörözőbe. A sértett viszont felállt a földről, indulatában szidalmakat kiabált a vádlott után, aki erre visszajött, ismét a földre lökte a nőt és újból többször megütötte.

A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett el.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben pénzbüntetés kiszabását indítványozta.

További friss információk
Féltékenységből verte, megalázta feleségét
Élettársát akarta megölni - életveszélyesen megsebesítette a nőt
A pultosnő megverte a vendéget
Kilökte az ablakon a volt élettársát
Halálra szúrta korábbi élettársát az italozó életmódot folytató 35 éves nő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat