Ma: 2024.02.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Összeverte egymást négy férfi egy putyinos póló miatt
Privátkopó 2024. 02. 02. 5:51:00

2022 májusában a mogyoródi HÉV-állomás közelében összeverekedett három férfi, mert az egyikük egy Vlagyimir Putyin orosz elnököt ábrázoló pólót viselt. A Pest vármegyei nyomozók befejezték az élet elleni ügy vizsgálatát, és az eljárás során keletkezett iratokat - vádemelési javaslattal - megküldte az ügyészségnek. A mogyoródi HÉV-állomás közelében, 2022. május 1-jén, délelőtt került konfliktusba három férfi, a vita az egyikük által viselt, Vlagyimir Putyin orosz elnököt ábrázoló póló ellen emelt kifogással kezdődött. A szóváltás dulakodásba, bántalmazásba fordult, ketten voltak egy ellen, az 58 éves férfi komoly sérülések nélkül megúszta a támadást, ám néhány órával később már súlyos állapotban kellett kórházba vinni.

A helyszín ugyanaz volt, csak az időpont tért el a két ellenérdekű fél következő összecsapását illetően. Az 58 éves férfi fiaival érkezett az állomás közelébe, ahol korábbi támadóival találkoztak. A szócsata újból fizikai erőszakkal párosult, a résztvevők ütötték-verték, akit értek. Testszerte ökölcsapások, rúgások záporoztak, baseballütő suhant, a 44 és a 38 éves külföldit az sem érdekelte, hogy ellenfeleik magzatpózban a földön kuporogva, vagy éppen feltartott karjukkal védekezve próbálták túlélni. Végül a riasztott rendőri egységek vetettek véget a verekedésnek.

Az 58 éves apának eltört a bordája, a szemüregcsontja, az orrcsontja és légmelle keletkezett, mindkét fia, valamint az egyik külföldi zúzódásokkal, 8 napon belüli sérülésekkel úszta meg a történteket, a másik külföldi résztvevőnek a karja tört.

A felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette - az időközben elkészült orvos szakértői vélemény alapján - életveszélyt okozó testi sértés bűntettével egészült ki. Előbbivel az 58 éves apát és egyik fiát, utóbbival a 44 és a 38 éves külföldi férfiakat gyanúsították meg. Kihallgatásukon tagadták a bűncselekmény elkövetését.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

További friss információk
Ittas állapotban durván bántalmazta anyja élettársát
Sörözés eszméletvesztéssel, rablással
Bántalmazás a pécsi vásárcsarnokban: egy pékség üzletvezetője került összetűzésbe egy vásárlóval
Kényszerítés bűntett elkövetésével gyanúsítható férfiakat fogott el a rendőrség
Idős nő kezéből tépte ki a táskát a cigány, nem jutott messzire
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat