Ma: 2024.02.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Rezet akartak eladni a cigányok, de inkább kirabolták a kiszemelt „üzlettársat”
Privátkopó 2024. 02. 05. 9:57:00

Két férfit és egy nőt vettek bűnügyi őrizetbe a kecskeméti nyomozók, mivel azok késsel zsaroltak ki értékeket két tiszakécskei lakostól. Kihallgatásukat követően a banda két tagjának a letartóztatását kezdeményezték.A piacon nézelődött egy férfi 2024. január 28-án délelőtt, amikor belebotlott az egyik régi barátjába. Szóba elegyedtek, majd megbeszélték, hogy később találkoznak Tiszakécskén, az otthonánál.

Az ismerős a barátnőjével, valamint egy idegennel érkezett a megbeszélt helyre kocsival, beült hozzájuk a férfi, majd csevegni kezdtek. Ám, nem pusztán baráti eszmecsere zajlott, rövid idő után kiderült, hogy a társaság azért ment, hogy üzleteljenek. Rezet akartak eladni neki több százezer forintért, azonban visszautasításba ütköztek. Ekkor az idegen kést rántott, a férfi nyakához szorította, majd követelte, hogy kísérje a lakásába és adjon neki 100 ezer forintot.

A trió női tagja is bement velük az ingatlanba, az áldozat barátja pedig a kocsiban maradt. A lakásban a sértett el tudott menekülni támadói elől, bezárkózott az egyik szobába. Ám, otthon volt a lakótársa, egy nő és annak a gyermeke is. A rabló ezután az asszonyt szemelte ki, kényszerítette a házban lévő telefonok átadására, közben egyszer meg is ütötte. A férfi nem tudta tovább hallgatni, hogy bántják a lakótársát, ezért kijött rejtekhelyéről, hogy teljesítse az elkövetők követelését. Eközben megjelent az áldozatok főbérlője, aki kirakta a lakásból a két betolakodót. A rablók végül két telefonnal és egy hangszóróval távoztak a helyszínről.

A kecskeméti rendőrök nyomozócsoportot állítottak fel a trió tagjainak mielőbbi elfogása érdekében. Egy 35 éves asszonyt és 61 éves párját január 30-án fogták el, egy 52 éves férfinek pedig másnap bukkantak a nyomára a rendőrök. Mindhármukat őrizetbe vették a kihallgatásukat követően és a banda két tagjának a letartóztatását is kezdeményezték.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Magyarországon mindössze 1 év és 10 hónap jár egy nő eszméletlenre veréséért
Nem tudott leállni a gyöngyösi cigánybűnöző
Bűnügyi őrizetben a kocsolai fegyveres rabló
Külterületi buszmegállóban szemelte ki idős áldozatát a „navajonki”
Az ítélőtábla enyhítette az élettársát kínvallató férfi börtönbüntetését
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat