Ma: 2024.07.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Késsel fenyegette a járókelőket egy salgótarjáni idióta
Privátkopó 2024. 07. 01. 6:02:00

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság egyenruhásai elfogták azt a férfit, aki Salgótarjánban, az Acélgyári úton késsel a kezében fenyegetett meg egy járókelőt.Június 22-én, az esti órákban, Salgótarján belterületén, az Acélgyári úton lévő vasúti sínek mellett egy férfi késsel a kezében megszólított egy járókelőt, majd kiabálva a sértett felé szaladt és futva követte. A megtámadott végül elmenekült.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába június végén több hasonló bejelentés is érkezett egy járókelőket zaklató férfiról. A bejelentések alapján a Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei minden esetben megjelentek az érintett útszakaszon, majd többször visszatérően is ellenőrizték azt.

Június 27-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 56 éves férfit. A nyomozók zaklatás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság tagjai megtaláltak és lefoglaltak tőle egy kést, amiről az egyik bejelentés is szólt.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kéri, hogy azok, akiket a férfi hasonló módszerrel zaklatott, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen munkaidőben a rendőrkapitányságon (Salgótarján, Kossuth út 5. szám), vagy tegyenek bejelentést a Telefontanú 06-80-810-107 zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon.

További friss információk
Megkéselte sógorát a 19 éves férfi
Késsel fenyegette a járókelőket egy salgótarjáni idióta
Baltával támadt a rendőrökre az agresszív cigány
Értelmi sérült, siketnéma nőt erőszakolt meg egy 52 éves féreg
Hasba szúrta élettársát egy beszámíthatatlan férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat