Ma: 2024.07.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Meg akarta ölni a válófélben lévő feleségét
Privátkopó 2024. 06. 25. 11:38:00

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség emberölés kísérlete és zaklatás miatt emelt vádat egy 40 éves férfival szemben. Az elkövető zaklatta, majd késsel támadt válófélben lévő feleségére, annak munkahelyén.A férfi és felesége 2020 tavaszán kötöttek házasságot. A terhelt a házasság elején külföldön dolgozott, ahonnan 2021 őszén jött haza Magyarországra, és ezt követően a házasság megromlott, majd 2022 nyarán különköltöztek.

Ezt követően a vádlott többször halálosan megfenyegette a sértettet, aki a bíróságtól távoltartást kért férjével szemben. A bíróság elrendelte a távoltartást 2022 szeptemberében, de a férj már a végzés meghozatala napján megjelent a sértettnél, akit szidalmazott, megöléssel fenyegette, emiatt ki kellett hívni a rendőrséget, akik bilincsben vitték el őt a helyszínről.

A férfi továbbra sem nyugodott bele a történtekbe: 2023 januárjában, délelőtt megjelent a sértett győri munkahelyén, hogy iratokat kérjen tőle, majd egy rövid szóváltást követően távozott. Ezután a vádlott - dél körül - ittasan visszatért válófélben lévő felesége munkahelyére, az ott lévő vendéget „itt most csúnya dolgok fognak történni!” felkiáltással elzavarta, majd elővett egy 7 cm. pengehosszúságú kést, és a sértettre támadt. A nő kimenekült az utcára, de a vádlott követte, a földre lökte és legalább háromszor a sértett nyaka irányába szúrt, és többször megütötte.

Járókelők siettek az áldozat segítségére, ők rángatták le róla a vádlottat. A sértett a bántalmazás miatt végül a fején és a kezén szenvedett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket.

A kényszerintézkedés hatálya alatt álló elkövető ellen az ügyészség emberölés kísérlete és zaklatás miatt emelt vádat és - egyebek mellett - arra tett indítványt, hogy a bíróság a bűncselekmények beismerése esetén a vádlottal szemben 7 év börtönbüntetést szabjon ki.

Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Törvényszék fogja meghozni.

További friss információk
Megkéselte sógorát a 19 éves férfi
Késsel fenyegette a járókelőket egy salgótarjáni idióta
Baltával támadt a rendőrökre az agresszív cigány
Értelmi sérült, siketnéma nőt erőszakolt meg egy 52 éves féreg
Hasba szúrta élettársát egy beszámíthatatlan férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat