Ma: 2023.11.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Lezárult a nyomozás a csaló cégtulajdonos ügyében
Privátkopó 2023. 11. 15. 7:21:00

A csongrádi nyomozók lezárták az eljárást azzal a férfival szemben, aki több esetben is százezreket csalt ki megrendelőitől.A rendőrségre 2022 júniusában érkezett bejelentés, amely szerint egy felgyői cég négy hónapon belül sem szállította le a megrendelt és kifizetett acéllemezeket.

Nem sokkal később további két sértett is feljelentéssel élt a gazdasági társasággal szemben, mindketten hasonló történetekről számoltak be: több százezer forintos megrendelésüket hónapok óta nem teljesítették, így összesen csaknem egymillió forintra nőtt a kár mértéke.

A nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek során gyanúsítottként hallgatták ki a cég tulajdonosát, aki beismerte a bűncselekmények elkövetését.

A Csongrádi Rendőrkapitányság megküldte az ügy iratait az ügyészségre, a férfinak csalás vétsége miatt kell felelnie.

További friss információk
Minitelefonokat csempészett a börtönőr a raboknak
Letöltendő börtönbüntetésre ítélték a Dunaferr elfoglalása és a Borkai-féle szexvideó ügyénél is felbukkant Mikó Istvánt
30 ezer forint „díjazásért” 3 milliót próbált tisztára mosni
Idős áldozata összes pénzét megszerezte egy szerelmet színlelő cigány lotyó Budapesten
Csaló önkormányzati dolgozót ítéltek felfüggesztett szabadságvesztésre Győrben
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat