Ma: 2023.05.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kulcscsomót vágott hittanórán egy kisfiú fejéhez a babócsai pap
origo.hu 2017. 03. 24. 8:20:00

A gyerekek rendetlenkedtek a hittanórán, a plébános pedig úgy akart a rosszalkodásnak véget vetni, hogy közéjük dobott egy kulcscsomót. A kulcscsomó az egyik fiút a fején találta el, akit emiatt később kórházba kellett vinni, agyrázkódást kaphatott.Az eset után a kisgyerek rosszul lett, szédült és hányt, a szeme bedagadt. A szülők orvoshoz vitték a gyereket, a szemészeten el is látták, ott már a szemész szakorvos javasolta, hogy a szédülés és a hányinger miatt kerüljön a kisfiú a Szigetvári Kórház gyerekosztályára. 

A kisfiú két napot feküdt a Szigetvári Kórházban. 

A szülők az eset után beszéltek a hittanórát tartó plébánossal, aki szerintük máskor is durván viselkedett a gyerekekkel. A pap bocsánatot kért a történtek miatt, de a szülők feljelentést tettek, a barcsi rendőrök büntetőeljárást indítottak. 

További friss információk
Fojtogatott egy nőt az utcán, mégis elengedték a rendőrök a reptérre
Chatszobában árulták a drogot
Megölte gyermekkori barátját
Húsdarálóval verték össze, majdnem belehalt
Súlyosítás: hat és fél év szabadságvesztésre ítélték az élettársát szabadulása után újra bántalmazó férfit
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat