Ma: 2024.04.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Bliccelő cigányok verték meg a jegyellenőröket
Privátkopó 2024. 03. 13. 13:29:00

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt két férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt. Az elkövetők menetjegy nélkül utaztak a villamoson, majd az intézkedő jegyellenőröket a megállóba érve ököllel ütlegelték.A vádirat szerint a vádlottak 2023. május elején, Miskolcon a villamoson utaztak, és a jegyellenőr többszöri felszólítása után kiderült, hogy nincs menetjegyük. A megállóban a férfi intézkedni akart, azonban az egyik vádlott az ajtóban álló sértettet alkarjával arrébb tolta és kilökte a szerelvényből. A sértett elvesztette az egyensúlyát, és a vádlott ruházatába kapaszkodott, ekkor a másik elkövető többször ököllel az arcát és a fejét megütötte, majd a társa is megütötte.

A sértett próbált védekezni, lehajtotta a fejét. A segítségére igyekezett a kolléganője, aki az egyik férfit vállánál fogva próbálta eltolni, aki viszont ököllel a fülére ütött.

A jegyellenőrök - akik közfeladatot ellátó személynek minősülnek - 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

Az ügyészség a különös visszaeső vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást, büntetlen társával szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Kihasználta az idős férfi jóhiszeműségét a 27 éves nő
Fegyver és kalapács: ékszereket és közel 15 millió forintot raboltak a maszkos rablók
Kilyukasztotta a gázcsövet, hogy volt szerelme életére törjön
Életveszélyes sérülés lett a testvérek összeszólalkozásából
Elfogtak három budapesti férfit, akik rendőrnek adták ki magukat és pénzt, illetve drogot raboltak
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat