Ma: 2023.11.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
78 éves bácsit bántalmazott és rabolt ki két cigány Csátalján
Privátkopó 2023. 11. 15. 8:37:00

Mindössze egy üveg pezsgő és egy táska volt a rablók zsákmánya. A rendőrök rövid időn belül elfogták a fiatalokat, akiknek felelniük kell a bűncselekményért.A Bajai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe egy 19 éves férfit és egy 15 éves fiút.

A nyomozás adatai szerint egy Csátalján élő, 78 éves osztrák férfi 2023. november 12-én, éjszaka kutyaugatásra ébredt, majd amikor a bejárathoz tartott, a folyosón szembe találta magát két hívatlan vendéggel. Az egyik kamasz megfogta hátulról, a torkánál, a másik pedig a fejét kezdte ütlegelni. A bántalmazástól az idős a földre esett, a támadók pedig kihasználták a tehetetlenségét, és átkutatták a lakást. Végül egy üveg pezsgővel és egy fekete táskával távoztak.

Miután a rablók elmentek, a sértett többször hívta a gondozóját, aki nem ébredt fel a telefonra. Csak később, hajnalban látta a hívásokat, ekkor azonban egyből ápoltjához sietett, sejtette, hogy baj történt. A lakásba lépve egy vészjósló vérfoltot látott, majd az idős férfit is megtalálta az ágyában, az arcán több sérüléssel. A gondozó rögtön hívta a mentőket és a rendőröket. A sérültet kórházba szállították, ahol később kiderült, hogy orrcsonttörést és koponyacsont alatti bevérzést szenvedett.

A nyomozók forró nyomon kezdték meg a támadók azonosítását, munkájukat egy szomszédos házra szerelt biztonsági kamera segítette. A beszerzett bizonyítékok azt mutatták, hogy az elkövetők átmásztak a kerítésen, és betörték az egyik ajtó üvegét, hogy bejussanak az ingatlanba. A rablókat a felvétel és a beszerzett információk alapján hamar azonosították, és másnap elfogták.

A rendőrök őrizetbe vették a két csátaljai cigányt, és kihallgatták a rablás miatt. Az eltulajdonított pezsgőt a nyomozók megtalálták, és visszaadták a sértettnek.

További friss információk
Újabb két embercsempészt kapcsolt le a Nemzeti Nyomozó Iroda
Késsel támadt édesanyjára egy drogos hulladék
Megint a legendás cigány gyerekszeretet: 15 év fegyház a csecsemője életét kioltó „anyának”
Kiskorúakat ábrázoló pornográf felvételek miatt kell felelnie két fiatalkorúnak
78 éves bácsit bántalmazott és rabolt ki két cigány Csátalján
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat