Ma: 2024.02.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Csoportosan raboltak a fiatalkorú cigányok Baján
Privátkopó 2024. 02. 02. 6:04:00

A Bajai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói két fiatalkorú és egy nemrég felnőtt korúvá vált férfit vettek őrizetbe.Egy 15 éves bácsalmási, valamint egy 17 és egy 19 éves felsőszentiváni lakos a gyanú szerint 2024. január 26-án, kora délután, Baja belvárosában kirabolt egy 15 éves fiatalt. Áldozatukat séta közben szólították le, és pénzt követeltek tőle. A fiú először nem akart eleget tenni a felszólításnak, ezért őt a vele azonos korú bűnelkövető megütötte. Ez után a sértett mégis elővette a pénztárcáját, és abból egy ezres bankjegyet elővett, ami a földre dobott. A pénzt a banda tagjai magukhoz vették.

A két nappal később, január 28-án, délután a forgalmas bajai buszpályaudvaron szintén egy fiatal fiút szemeltek ki maguknak. Őt veréssel fenyegették meg, amelynek hatására a sértett 18 000 forintot adott át támadóinak.

A bajai nyomozók 2024. január 31-én, reggel a csoportos rablással gyanúsított társaság mindhárom tagját elfogták és őrizetbe vették, majd kihallgatásukat követően kezdeményezték letartóztatásukat.

A rendőrök tovább vizsgálják a történteket: arra kíváncsiak, hogy a sértettektől korábban is vettek-e már el pénzt másoktól, esetleg az elmúlt időszakban volt-e további áldozata a bűnbandának.

További friss információk
Gyermekpornográfia elkövetőjével szemben emelt vádat az ügyészség
Letartóztatásba került az embercsempész banda vezére
Fogva tartotta, megütötte, megrugdosta és ollóval bántalmazta volt feleségét
Egy év alatt több százszor zaklatta volt élettársát
Prostituáltakat dolgoztattak a székesfehérvári éjszakai bárban
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat