Ma: 2024.02.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Drogtartozás miatt raboltak el négy embert
Privátkopó 2024. 02. 05. 10:03:00

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség letartóztatását indítványozta négy férfinak, akik kábítószer üzletből eredő elszámolási vitájukat adósaik elrablásával akarták rendezni.A megalapozott gyanú szerint a gyanúsítottak 2024. január 30-án, hajnali 1 órakor megjelentek a sértettek lakóhelyén, egy csongrádi házban. Az ott tartózkodó négy személyt egy méteres farúddal többször fejbe és hátba vágták, valamint testszerte, ököllel ütötték, rúgták. Miután a sértettek feladták a védekezést, autókba kényszerítve elvitték őket egy másik településre, ahol azt követelték tőlük, hogy a gépkocsijaikat írassák át a nevükre.

A bántalmazás folytán a sértettek egyike 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A felfegyverkezve elkövetett emberrablás bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a gyanúsítottak letartóztatását a szökés-elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye, valamint a büntetőeljárás meghiúsításának ténye és veszélye okán indítványozta.

További friss információk
Prostituáltakat dolgoztattak a székesfehérvári éjszakai bárban
Kifosztotta utastársát, 4 év fegyházra ítélték
Ingatlancsalás emberöléssel
Tapétavágó késsel rabolta ki a taxist egy 22 éves férfi
Jogerősen tényleges életfogytiglanira ítélték a férfit, aki megölt két embert - a volt élettársa 10 év fegyházbüntetést kapott
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat