Ma: 2023.01.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Együtt piáltak, aztán összeverte ismerősét egy 41 éves alkesz
Privátkopó 2023. 01. 20. 7:00:00

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy 41 éves férfival szemben, aki 2020 júniusában, egy újpesti üzlet előtt, ittasan szóváltásba keveredett egy ismerősével, akit ezt követően durván bántalmazott.A vádirat szerint a vádlott 2020. június 11-én, kora este találkozott néhány ismerősével, köztük a sértettel, és egészen másnap hajnalig együtt italoztak. A társaság a hajnali órákban egy Budapest IV. kerületi éjjel-nappali bolt előtt tartózkodott, amikor a vádlott és a sértett között szóváltás alakult ki. Ennek során a vádlott rátámadt a másik férfira, megrúgta őt, aki ezt viszonozta, majd újabb, kölcsönös rúgások követték egymást, amelynek során a sértett egyensúlyát vesztette, és beesett a parkoló autók közé. A vádlott ekkor odalépett a földön fekvő férfihoz, és többször megrúgta a fején és a hátán.

Egyik ismerősük ezután a vádlott és a sértett közé állt, amikor azonban ellépett onnan, a vádlott újra bántalmazni kezdte a sértettet, először ököllel megütötte, majd több alkalommal megtaposta, illetve megrúgta a földön fekvő férfit. A sértett ezután kétszer is megpróbált felállni a földről, amihez a vádlott a kezét nyújtotta és felsegítette őt, a következő mozdulattal azonban újabb ütést mért rá, aminek hatására a férfi mindkét alkalommal ismét földre került. Végül az egyik ismerősének a segítségével sikerült felállnia, és elhagynia a helyszínt.

A bántalmazás következtében a sértett testszerte, de különösen a fején, zúzódásos sérüléseket szenvedett, azonban az elkövetés kitartó módja és intenzitása alkalmas volt arra, hogy a vádlott a sértettnek életveszélyes sérüléseket okozzon, azok elmaradása a véletlennek volt köszönhető.

A Fővárosi Főügyészség a 41 éves férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérletével vádolja, és vele szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a vádiratban.

További friss információk
Együtt piáltak, aztán összeverte ismerősét egy 41 éves alkesz
Megverte élettársát, majd bezárkózott közös kisfiúkkal a lakásba - a TEK vetett véget az esti „programnak”
Vannak még „segítőkész”” cigányok: befogadták otthonukba a 19 éves hajléktalan lányt, akit azonnal prostitúcióra kényszerítettek
Éheztetéssel büntette „szerelmét” a „navajonki”, ha nem volt hajlandó szexmunkát végezni
Gyerekeket terrorizált a villamoson egy drogos cigány - kábítószerre követelt pénzt
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat