Ma: 2023.01.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Éheztetéssel büntette „szerelmét” a „navajonki”, ha nem volt hajlandó szexmunkát végezni
Privátkopó 2023. 01. 19. 7:52:00

A Fejér Vármegyei Főügyészség minősített emberkereskedelem és kényszermunka bűntette miatt indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint egy nőt kényszerített prostitúcióra és az abból származó keresményét elvette.A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2018 januárjában, szerelmi ígéretekkel rávette a nőt arra, hogy Heves megyéből költözzön sárosdi otthonába, ahol a férfi a családtagjaival élt együtt. A nő az ajánlatot akkori élethelyzetére figyelemmel elfogadta és a gyanúsítotthoz költözött.

A férfi rövid időn belül prostitúció folytatására vette rá és az ebből származó bevételeket elvette tőle. A sértett megelégelte, hogy a férfi minden pénzét elveszi, megpróbálta őt elhagyni, azonban a férfi előbb ígéretekkel, majd bántalmazással és fenyegetéssel kényszerítette a szexmunka további folytatására és a keresménye átadására. A vádlott a pénzt a saját és vele élő családtagjai szükségleteire fordította.

A sértett egy kétszobás, komfort nélküli házban lakott további öt személlyel, a szexmunkától való vonakodását a férfi ételmegvonással büntette és a tisztálkodását is csak az ügyfeleinél tudta  megoldani.

Mivel alaposan lehet tartani attól, hogy a férfi a tanúk befolyásolásával a bizonyítást megnehezíti, továbbá többszörösen büntetett előéletére, a cselekmény elhúzódó jellegére, illetve a legális jövedelem hiányára figyelemmel, vele szemben a bűnismétlés reális veszélye is fennáll.

További friss információk
Éheztetéssel büntette „szerelmét” a „navajonki”, ha nem volt hajlandó szexmunkát végezni
Gyerekeket terrorizált a villamoson egy drogos cigány - kábítószerre követelt pénzt
Megverte és napszámba küldte a héthónapos terhes élettársát egy „tudjukki”
Verekedtek és raboltak a cigarettatarháló cigányok Miskolcon - az ügyészség szerint nem nagy ügy ez, felfüggesztett elég lesz
Továbbra is letartóztatásban a nyugdíjas tanítónőt agyonverő vadember
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat