Ma: 2023.01.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Gyerekeket terrorizált a villamoson egy drogos cigány - kábítószerre követelt pénzt
Privátkopó 2023. 01. 18. 12:54:00

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség vádat emelt egy 22 éves férfival szemben, aki néhány hónappal ezelőtt, az egyik budapesti villamoson pénzt követelt két, tizenéves fiútól, akikben a vádlott fenyegető fellépése komoly félelmet keltett, ezért a követelést teljesítették.A vádirat szerint a vádlott 2022. november 3-án, délután, a Budapest XI. kerület, Móricz Zsigmond körtér megállójában várakozó 6-os számú villamoson figyelt fel a két kiskorú sértettre, majd leült az egyikükkel szemben, közel hajolt hozzájuk, és felszólította őket, hogy adjanak neki 2600 forintot, mert kábítószert akar vásárolni. A vádlott fenyegető fellépése és testi erőfölénye a sértettekben komoly félelmet keltett.

Az egyik fiú felállt, és adott 160 forintot a vádlottnak, aki azonban a sértett kabátjának zsebeit tapogatva, további pénz átadását követelte. A sértett ezért további 1000 forintot adott át a férfinak, aki ekkor már azzal fenyegetőzött, hogy kés van nála. A fiú végül a következő megállónál le tudott szállni a villamosról.

A másik sértettnek már nem volt ideje leszállni a járműről, mert az közben elindult. A vádlott odalépett hozzá, és felszólította, hogy ő is adjon neki valamit. A sértett a fenyegetés hatására átadott 150 forintot a férfinak, aki azonban ezt kevesellte, ezért további pénz átadását követelte, miközben beszorította a sértettet a sarokba, és a zsebeit tapogatta. Ekkor azonban a jármű mozgása miatt a vádlott kibillent az egyensúlyából, amit a sértett kihasznált, és a támadóját megkerülve, az ajtóhoz ment. A vádlott megragadta a fiú ruházatát, hogy visszatartsa, de a sértettnek sikerült leszállnia a villamosról.

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség a büntetett előéletű, jelenleg is letartóztatásban lévő 22 éves férfit két rendbeli rablás bűntettével vádolja, és vele szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a vádiratban. A kerületi ügyészség azt is indítványozta, hogy a bíróság a vádlottal szemben korábban, más ügyekben kiszabott két felfüggesztett börtönbüntetés végrehajtását is rendelje el.

További friss információk
Gyerekeket terrorizált a villamoson egy drogos cigány - kábítószerre követelt pénzt
Megverte és napszámba küldte a héthónapos terhes élettársát egy „tudjukki”
Verekedtek és raboltak a cigarettatarháló cigányok Miskolcon - az ügyészség szerint nem nagy ügy ez, felfüggesztett elég lesz
Továbbra is letartóztatásban a nyugdíjas tanítónőt agyonverő vadember
Fiatal „szerelmeiket” futtatták a budapesti testvérek - „tudjukkik”
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat