Ma: 2022.01.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
37 éves élettársa ölte meg a 63 éves férfit
Privatkopo.info 2022. 01. 05. 8:32:00

Hozzátartozói találtak rá egy 63 éves férfi holttestére Bajóton, 2022. január 4-én, kora délután. A helyszínre kiérkező orvosszakértő megállapította, hogy az áldozat halálát idegenkezűség okozta.Az Esztergomi Rendőrkapitányság és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai azonnal megkezdték az adatgyűjtést az elkövető azonosítása érdekében. Mindössze hat órára volt szükségük ahhoz, hogy elfogják a férfi 37 éves élettársát, akit emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként. A nő beismerő vallomást tett.

A rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték, hogy a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

További friss információk
20 év után fogták el a fiatal nőt megtámadó „c-típusút”
12 éve végrehajtott emberölés elkövetőjét gyanúsították meg a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai
Rágyújtotta a házat alvó családjára egy 40 éves nő
Kevesellte a fűnyírásért kapott pénzt, önbíráskodás miatt emelt vádat az ügyészség
Húsvágó bárddal támadt a szomszédjára egy rendesen piálgató fiatalember
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat