Ma: 2024.07.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Interneten megismert lányokat „futtatott”
Privátkopó 2024. 07. 01. 5:30:00

A Siófoki Járási Ügyészség üzletszerű kerítés bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben, aki prostitúciós tevékenység végzésére vette rá három ismerősét, majd a keresett pénz egy részét megtartotta magának.A vád szerint a húszas éveiben járó férfi 2022 elejétől kezdődően a közösségi médián keresztül több fiatal nővel vette fel a kapcsolatot. Őket - rendszeres jövedelem és magas életszínvonal ígéretével - egy rövid ismerkedést követően rá tudta venni arra, hogy pénzért idegen férfiakkal végezzenek szexuális cselekményeket.

A prostituáltként dolgozó nőknek ezután a keresetük egy részét át kellett adniuk a vádlottnak, aki cserébe védelmet ígért az esetleges inzultusokkal szemben, lakást bérelt a munkavégzéshez, kezelte az internetre feltöltött szexhirdetéseket, és alkalmanként még a szolgáltatás iránt érdeklődő férfiak üzeneteire is válaszolt. Miután a bűncselekményről 2023 augusztusában tudomást szereztek, a siófoki nyomozók azonnal őrizetbe vették a férfit, akinek a letartóztatását az ügyészség indítványára a bíróság elrendelte.

A Siófoki Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség az azóta letartóztatásban lévő, büntetett előéletű férfival szemben börtönbüntetés és közügyek gyakorlásától való eltiltás kiszabására tett indítványt azzal, hogy a bíróság vagyonelkobzást is rendeljen el.

További friss információk
Dániában futtatták a lányokat a békési cigányok
Konyhakéssel akarta megölni élettársát egy férfi
Cigarettát kért a cigány, persze megint rablás lett a vége
Járókelőket bántalmazott a részeg férfi - csak felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott az ügyészség
Börtönbe kell vonulnia a pedofil háziorvosnak
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat