Ma: 2022.01.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Súlyos sérüléseket okozott az ittas férfi az ittas élettársának
Privatkopo.info 2022. 01. 11. 14:34:00

A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú bíróság ítéletének súlyosítását indítványozta annak a vádlottnak a büntetőügyében, aki élettársát súlyos sérüléseket okozva bántalmazta.A 44 éves férfi egy somogyi településen él. A sértett 23 éve élettársa, akivel hajléktalan, italozó életmódot folytattak.

2021 márciusában egy telep üres irodahelyiségében italoztak az ugyancsak hajléktalan társaikkal. Az egész napos italozás hatására illuminált állapotba kerülve a pár a délutáni órákban veszekedni kezdett, amelynek során a vádlott bicskájával többször mellkason szúrta élettársát. A nő súlyos sérüléseket szenvedett, az életveszélyes állapot elmaradása a véletlennek köszönhető.

Az első fokon eljárt Kaposvári Törvényszék a vádlottat - a vádnak megfelelően - életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletében mondta ki bűnösnek. Ezért 2 év és 6 hónap szabadságvesztésre ítélte.

Az ítélet ellen az ügyész a büntetés súlyosításáért terjesztett elő fellebbezést, amelyet a Pécsi Fellebbviteli Főügyészség fenntartott. A vádlott és védője enyhítés érdekében fellebbezett.

A eljárás a Pécsi Ítélőtábla előtt folytatódik.

További friss információk
Féltékenységből rongált
Ököllel és bottal ütötte a feleségét, zárásként meg is rugdalta
Ezúttal Salgótarjánban rabolt egy „navajonki”
Súlyos sérüléseket okozott az ittas férfi az ittas élettársának
19 éves börtönérett rabolt Hatvanban
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat