Ma: 2023.11.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Óvoda közelében árulta a kábítószert
Privátkopó 2023. 11. 14. 10:02:00

Hivatalból indult eljárás 2022 szeptemberében a Szekszárdi Rendőrkapitányságon egy - akkor 40 éves - helyi férfi ellen, aki a gyanú szerint hosszabb ideje, folyamatosan amfetamin tartalmú kábítószert és marihuánát árult a lakásához közeli óvoda környékén.A bizonyítékok alapján a szekszárdi nyomozók 2022 októberében fogták el a dílert, gyanúsítottként kihallgatták, majd kutatást tartottak a lakásán. Több kábítószergyanús anyagot, növényi törmeléket és fehér port, valamint a porciózáshoz szükséges növényőrlőt és digitális mérleget, csomagolóanyagot is lefoglaltak. A férfi tagadta bűnösségét, de a bizonyítékok alapján a bíróság letartóztatta, majd 2023 szeptemberében bűnügyi felügyeletét rendelte el.

Mint kiderült, a vásárlók több telefonszámon is leadhatták „virágnyelven” a rendeléseiket, majd a megbeszélt helyen és időben jutottak hozzá a pakkettekhez, 3500 forint/darab áron. A szerhasználók közül akadt, aki saját bevallása szerint 2022 márciusa és júniusa között egymillió forintot meghaladó összegért vásárolt a lekapcsolt kereskedőtől. Többen szerényebb összegeket költöttek el nála, de rendszeresen.

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték az ügy vizsgálatát és az iratokat a napokban az ügyészségnek adták át.

További friss információk
Újabb két embercsempészt kapcsolt le a Nemzeti Nyomozó Iroda
Késsel támadt édesanyjára egy drogos hulladék
Megint a legendás cigány gyerekszeretet: 15 év fegyház a csecsemője életét kioltó „anyának”
Kiskorúakat ábrázoló pornográf felvételek miatt kell felelnie két fiatalkorúnak
78 éves bácsit bántalmazott és rabolt ki két cigány Csátalján
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat