Ma: 2023.09.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Hasba szúrta a fiát a részeg apa
Privátkopó 2023. 09. 11. 9:51:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt. Az apa a lakásukban folytatott italozás során szóváltásba került a fiával, kölcsönösen szidalmazták egymást, majd a vádlott az asztalról felvett bicskával a fiát hasba szúrta.A vádirat szerint a vádlott több éve elvált a feleségétől, de egy borsodi kistelepülésen lévő közös lakásukat a vádlott használta, ahol vele lakott az élettársa, és a vádlott két nagykorú fia.

2022. április elején, este, az ittas állapotban lévő vádlott szóváltásba keveredett az egyik fiával. Mindketten szidalmazták egymást, majd a férfi az asztalról felkapott egy 8,5 cm pengehosszúságú bicskát, odalépett a fiához, lendületből hasba szúrta, majd a kést kihúzta. A sértett vérző sérülését látva a vádlott az élettársától kért segítséget, aki nem tudta a vérzést elállítani, így orvoshoz vitte.

A cselekmény következtében a sértett közvetetten életveszélyes sérülést szenvedett el. Az ennél is súlyosabb sérülés elmaradása a szúrás irányának és a véletlennek tudható be.

Az ügyészség a büntetett előéletű elkövetővel szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Hasba szúrta a fiát a részeg apa
9 év börtönbüntetésre ítélték a gyermekpornográfiával és kábítószer birtoklással vádolt szudáni nőt - kiutasították Magyarország területéről
Cigikunyerás után verte össze áldozatát egy „navajonki” Tatabányán
Életveszélyes késelés Óbudán
Kiszolgáltatott nőkre vadászott egy, magát taxisnak álcázó férfi Budapesten
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat