Ma: 2022.01.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Szentestén rabolt a 22 éves „navajonki”
Privatkopo.info 2022. 01. 05. 11:03:00

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai 2022. január 4-én, kora délután őrizetbe vettek egy 22 éves kelebiai lakost rablás gyanújával. A férfi - a nyomozás adatai szerint - még 2021. december 24-én, este kirabolt egy sétáló asszonyt.A 71 éves nő és fia szentestén, rokonoktól sétáltak haza, amikor odalépett hozzájuk egy ismeretlen, aki lerántotta az asszony válláról a táskáját, amelyben pénz, telefon és okmányok voltak. Az idős asszony a földre esett, a rabló pedig elszaladt a zsákmánnyal.

A nyomozók a személyleírás, valamint a térfigyelő kamerák felvételei alapján rövid időn belül beazonosították, a tegnapi napon pedig elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit rablás bűntett elkövetése miatt - kihallgatását követően - őrizetbe vették.

A rendőrök az ügyészségen előterjesztést tesznek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Féltékenységből rongált
Ököllel és bottal ütötte a feleségét, zárásként meg is rugdalta
Ezúttal Salgótarjánban rabolt egy „navajonki”
Súlyos sérüléseket okozott az ittas férfi az ittas élettársának
19 éves börtönérett rabolt Hatvanban
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat