Ma: 2021.10.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Tiltott szerencsejáték szervezőire csaptak le Győrben
Privatkopo.info 2021. 10. 07. 7:15:00

Az első leosztást követően csaptak le a játékosokra a győri járőrök és nyomozók.A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság birtokába jutott egy bűnügyi információ, amely szerint Győr belvárosában, egy lakásban tiltott szerencsejátékot szerveznek.

A rendőrök nyomozást indítottak és több hónapon át gyűjtötték az információkat a magánpartik szervezőinek azonosítása érdekében. A büntetőeljárás során beszerzett adatok alapján 2021. október 5-én, az esti órákban a megyei rendőr-főkapitányság felderítői a Győri Rendőrkapitányság járőreivel és nyomozóival közösen, a Kenyér köz egyik ingatlanának lakásában lecsaptak az illegális pókerparti résztvevőire. Aznap kilencen ülték körbe az asztalt, az akció kezdetekor éppen az első leosztásig jutottak.

A minimális beugró harmincezer forint volt, de egy-egy éjszaka akár több százezer forintnyi összeg is gazdát cserélt. A rendőrök az egyik szervezőnél közel egymillió forintot találtak, de a játékosok zsebe is nagyobb mennyiségű készpénz rejtett.

A nyomozók a kártyateremben elfogott feltételezett elkövetők közül három férfit - K. Ernő 58 éves, R. István 69 éves, valamint P. Zoltán 38 éves helybéli lakosokat - tiltott szerencsejáték szervezésének bűntette, míg két társukat - Sz. József 37 éves tatabányai és L. Ferenc 66 éves győri lakosokat - a bűncselekményben bűnsegédként való részvételük miatt gyanúsítottként hallgattak ki.  

További friss információk
Síremlékre támaszkodva végzett önkielégítést egy ráckevei gyagyás
Tiltott szerencsejáték szervezőire csaptak le Győrben
Szexuális zaklatás miatt tett valótlan feljelentést egy élénk fantáziájú nő
„Tévedésből” termesztett marihuánát
Vascsővel verte félholtra az unokatestvérét
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat