Ma: 2024.02.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Saját házában bántalmazta és rabolta ki az idős sértettet a 19 éves cigány
Privátkopó 2024. 02. 05. 10:08:00

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy férfivel szemben, aki a sértettet az otthonában bántalmazta, majd kirabolta.A vádirat szerint a 19 éves férfi tavaly ősszel ittas állapotban kereste fel a sértettet. Őt a sértett - még az udvarban - távozásra szólította fel, de a fiatalember ennek nem tett eleget, sőt követte a sértettet a házába, ahol a nyugdíját követelte tőle. Mivel a sértett a követelésnek nem tett eleget, az elkövető több alkalommal, ököllel arcon ütötte őt, amely bántalmazás következtében a sértett többszörös arccsonttörést szenvedett el.

Ezután a fiatalember kutatni kezdett a házban, talált is egy rugós bicskát, majd azt magához véve azzal fenyegette meg a sértettet, hogy ha nem adja oda a nyugdíját, leszúrja. Ezt követően folytatta a kutatást.

A vádlott végül 7800 forintot talált a sértett egyik nadrágzsebében, amelyet magához vett és távozott a helyszínről. Távozása során azonban még egyszer megfenyegette a sértettet azzal, hogy ha megkapja a nyugdíját és abból nem ad oda neki 50 000 forintot, le fogja szúrni.

A letartóztatásban lévő férfi ellen az ügyészség súlyos testi sértés bűntette és felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat. A büntetési tétel 13 évig terjedő szabadságvesztés.

Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri járásbíróág fogja meghozni.

További friss információk
Prostituáltakat dolgoztattak a székesfehérvári éjszakai bárban
Kifosztotta utastársát, 4 év fegyházra ítélték
Ingatlancsalás emberöléssel
Tapétavágó késsel rabolta ki a taxist egy 22 éves férfi
Jogerősen tényleges életfogytiglanira ítélték a férfit, aki megölt két embert - a volt élettársa 10 év fegyházbüntetést kapott
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat