Ma: 2021.11.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Szexuális cselekményekre kényszerítette 15 éves nevelt lányát
Privatkopo.info 2021. 11. 18. 6:47:00

A Fejér Megyei Főügyészség minősített szexuális erőszak bűntette és további bűncselekmény miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki a házastársa lányát hat éven keresztül kényszerítette szexuális cselekményre, amely kapcsolatból gyermekük is született.A vádirat szerint a férfi, a házastársa, és a nő korábbi házasságából született lánya együtt éltek egy Fejér megyei településen. A nő három műszakban dolgozott Székesfehérváron, így a kiskorú sértett rendszeresen egyedül maradt a vádlottal.

A férfinak a gyermekkel való kezdeti jó kapcsolata megváltozott, hatalmi befolyásolási viszonyát rendszeresen éreztette vele, ellenőrizte a telefonját, nem engedte el a társaival szórakozni, amikor pedig késve érkezett haza, megpofozta, szidta. Emiatt, illetve az erőbeli, életkori különbség miatt a gyermek félt a vádlottól. A férfi - ezt felismerve és kihasználva - a 15 éves sértettel 2010 novemberétől rendszeresen, hetente végzett szexuális cselekményt. A férfi veréssel fenyegette meg a gyermeket még nagykorúvá válását követően is azért, hogy ne tanúsítson ellenállást és ne szóljon senkinek a cselekményéről.

A sértettnek 2017 júliusában gyermeke született a vádlottól, majd 2020 márciusában feljelentést tett.

Az ügyészség vádiratában a terhelttel szemben fegyházbüntetés kiszabását, közügyek gyakorlásától eltiltást, valamint minden olyan foglalkozástól vagy egyéb tevékenységtől való eltiltást indítványozott, amelynek keretében 18. életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását végzi, illetve ilyen személlyel hatalmi vagy befolyási viszonyban áll.

További friss információk
Szexuális cselekményekre kényszerítette 15 éves nevelt lányát
Rendőröknek is felkínálta magát a 23 éves prostituált
Áprilisi tréfánál többre sikerült: kétmillió forinttal rövidítette meg a bankot
Már megint: időskorút raboltak ki a „c-típusúak”
Bántalmazta volt élettársát, az autóját is elvitte
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat