Ma: 2024.07.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
10 ezer eurót kért az adóhivatali büntetőeljárás „elsikálásáért”
Privátkopó 2024. 06. 26. 7:37:00

A bíróság a Pécsi Fellebbviteli Főügyészség indítványának megfelelően helybenhagyta az ítéletet abban az ügyben, amelyben egy férfi pénzért valótlanul egy büntetőeljárás megszüntetésének elintézését ígérte.  A büntetett előéletű férfit és társát a NAV költségvetési csalás bűntette miatt folytatott büntetőeljárásban hallgatta ki gyanúsítottként. A vádlott többször említette - hamisan - a társának, hogy olyan kapcsolata van, amelynek segítségével el tudja intézni, hogy az ügyész megszüntesse a büntetőeljárást 10 000 euró összeg ellenében. Társa elzárkózott az ajánlattól, azt visszautasította, beszélgetésüket pedig rögzítette.

A Zalaegerszegi Törvényszék a vádlottat bűnösnek mondta ki a befolyással üzérkedés bűntettében, és 4 év szabadságvesztésre és 4 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Az ítélet ellen a vádlott és védője elsődlegesen felmentésért, másodlagosan enyhítésért fellebbezett.

A Pécsi Ítélőtábla jogerős határozatával a Pécsi Fellebbviteli Főügyészség indítványának megfelelően az elsőfokú bíróság ítéletét helybenhagyta.

További friss információk
Dániában futtatták a lányokat a békési cigányok
Konyhakéssel akarta megölni élettársát egy férfi
Cigarettát kért a cigány, persze megint rablás lett a vége
Járókelőket bántalmazott a részeg férfi - csak felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott az ügyészség
Börtönbe kell vonulnia a pedofil háziorvosnak
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat