Ma: 2021.10.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Bűnügyi őrizetben az időseket kifosztó banda utolsó tagja
Privatkopo.info 2021. 10. 09. 8:13:00

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat egy 12 fős társasággal szemben, akik 2019. április 1. és 2020. június 15. közötti időszakban Veszprém, Fejér, Komárom-Esztergom és Somogy megye településeit érintő, elsősorban időskorú személyek sérelemére elkövetett kifosztás, csalás és lopás bűncselekmény-sorozatot követtek el szervezetten.Az elkövetői kör utolsó - szökésben lévő - tagját 2021. október 8-án, délelőtt vették őrizetbe a nyomozók. A bűnözői csoport irányítói, szervező tagjai 2020. június 15. óta már letartóztatásban vannak.

A Nemzeti Nyomozó Iroda Célkörözési Alosztálya segítségével - a balatonfüredi nyomozók információi alapján - Nagy-Britanniában a rendőrök elfogták a 41 éves nőt, akit tegnap átadtak a magyar hatóságoknak.

Az érdi elkövetőt gyanúsítottként kihallgatták, és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását az illetékes ügyészségen.

További friss információk
Bűnügyi őrizetben az időseket kifosztó banda utolsó tagja
A TEK kommandósai elfogták „Tureket”, az alvilág egykori rettegett alakját
Vasrúddal támadt a rendőrökre
Nem fértek el a táncparketten, tömegverekedés lett belőle
Síremlékre támaszkodva végzett önkielégítést egy ráckevei gyagyás
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat