Ma: 2021.11.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kocsmázásra követelt pénzt, ütötte-verte apját a 46 éves alkesz
Privatkopo.info 2021. 11. 22. 6:20:00

Pénzt követelve támadt 74 éves apjára egy farmosi férfi. A rendőrök elfogták, őrizetbe vették, a bíróság azóta letartóztatta.Egyre durvább veszekedések előzték meg a 2021. november 14-ére már tettlegességig fajuló apa és fia közötti rossz viszonyt. A nyomozás adatai szerint a 46 éves férfi először dél körül támadt apjára farmosi házukban.

Az anya halála után is édesapjával egy háztartásban maradt férfi nem vetette meg az italt, ha felöntött a garatra, erőszakossá és követelőzővé vált. Tudta, apja nemrég pénzhez jutott, ezért egy újabb kocsmatúrára valót akart belőle kicsikarni. Az idős férfi nem adott, fia dühből ütötte-verte, majd sorsára hagyta. Néhány órával később hazatért, ám a témától nem tudott szabadulni, ismét pénzt akart. Tévét néző apjának esett, kiabált, szitkozódott, miközben öklével csapásokat mért rá.

„Csak azért nem töröm be fejed, hogy ne lássák, de ha nem adsz pénzt, megöllek!” - ordította megfélemlített apjának. Végső elkeseredésében az idős rendőri segítséget kért, a járőrök elfogták és előállították fiát.

Az azóta letartóztatott 46 éves férfi ellen rablás bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Nagykátai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

További friss információk
Kocsmázásra követelt pénzt, ütötte-verte apját a 46 éves alkesz
Új webcímen érhető el a Privátkopó!
Fellebbez az ügyészség egy családon belüli erőszak ügyében
Szexuális cselekményekre kényszerítette 15 éves nevelt lányát
Rendőröknek is felkínálta magát a 23 éves prostituált
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat