Ma: 2022.01.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kényszerítés szexuális kapcsolatért
Privatkopo.info 2022. 01. 11. 9:54:00

A Pécsi Járási Ügyészség szexuális kényszerítés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki a nála lévő intim képekkel, videóval zsarolt egy fiatal nőt azért, hogy vele szexuális kapcsolatba kerüljön.A férfi egy közösségi oldalon vette fel a kapcsolatot fiatal lányokkal, akiknek azt állította magáról, hogy fotós. Ezután a férfi fotózást ajánlott a lányoknak, akikhez ennek során próbált közeledni, több alkalommal szexuális ajánlatot is tett nekik.

A sértettel 2020 októberében vette fel a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül, ahol többször beszélgettek. A férfi a beszélgetések során felajánlotta a sértettnek, ha egy barátnőjével együtt a lakására mennek, ahol intim felvételeket készíthet róluk, úgy cserébe 150 000 forintot ad. 

Ezután a vádlott a sértettel és annak barátnőjével találkozott, ahol megállapodtak abban, hogy a férfi a fiatal nőkről videofelvételt fog készíteni, amiért a lányok a kialkudott díjazásban részesülnek. Ezt követően a férfi a lányokkal különböző szexuális cselekményeket végzett, amelyekről videofelvételeket készített, azonban ezt követően az ígért pénzt nem adta át.

A nő többször kérte a férfitől az ígért összeget, aki ekkor megfenyegette őt, hogy csak akkor fizeti ki a pénzt, amennyiben ismét szexuális kapcsolatba lép vele. A férfi többször jelezte a nőnek, hogy amennyiben nem hajlandó vele szexuális kapcsolatot létesíteni, úgy a nála lévő videofelvételeket nyilvánosságra hozza, és elküldi a sértett barátainak.

A sértett időpontot egyeztetett a férfivel, azonban a találkozót megelőzően a rendőrségen feljelentést tett, így a rendőrök érkeztek a férfi lakására.

Az elkövető cselekménye a szexuális kényszerítés bűntett megállapítására alkalmas, mely bűncselekmény 1 évtől 5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

További friss információk
Kényszerítés szexuális kapcsolatért
Bakiparádé: önkormányzati képviselő a V4-Macron csúcstalálkozón, illegális behatoló egy budai rendőrségi területen
15 éves lánytól követelt szexuális tartalmú fényképeket, videókat
Szexuálisan zaklatta barátja unokáját egy 51 éves csatornapatkány
Több tízezer, kiskorúakról készült pornográf videót és képet tárolt egy szegedi férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat