Ma: 2023.03.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Egy 15 éves diák fenyegette robbantásokkal a zalaegerszegi iskolákat
Privátkopó 2023. 03. 15. 16:00:00

Elfogtak a rendőrök egy 15 éves diákot, aki a gyanú szerint egy hónap alatt háromszor is bombarobbantással fenyegette meg Zalaegerszeg több oktatási intézményét - tájékoztatott a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság.A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság nyomozói február 7-én az első, több iskolát érintő ügy kapcsán indítottak nyomozást közveszéllyel fenyegetés miatt az akkor még ismeretlen elkövető ellen.

A tettes egy hónapon belül további két alkalommal küldött robbantással fenyegetőző e-mailt több zalaegerszegi oktatási intézménynek. A rendőrök mindhárom esetben szakképzett bombakutatókkal, valamint robbanószer-kereső kutyákkal vizsgálták át az épületeket, de gyanús tárgyat vagy robbanószerkezetet egyszer sem találtak. A kiürítések minden alkalommal csaknem hatezer embert érintettek.

A széles körű nyomozás eredményeként a rendőröknek sikerült azonosítaniuk a feltételezett elkövetőt, az egyik érintett iskola 15 éves tanulóját. A fiú kihallgatásán elismerte, hogy ő követte el a bűncselekményeket.

A rendőrség szakértők bevonásával folytatja a nyomozást közveszéllyel fenyegetés megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsított az eljárás során szabadlábon védekezhet.

További friss információk
Egy 15 éves diák fenyegette robbantásokkal a zalaegerszegi iskolákat
Ügyészség: „a vádlottak arab származású megrendelőik részére nyújtandó szexuális szolgáltatásokhoz Iszak Esztert is megszerezték”
A Privátkopó az olvasók segítségét kéri a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa, Balogh Levente 1996-os, halálos kimenetelű, kecskeméti balesete körülményeinek tisztázása érdekében
Népszerű rádiós műsorvezető és a „sonkakirály” is a szökésben lévő, egykori hírhedt olajbűnöző szűk baráti köréhez tartozott
Felesége kiskorú rokonát molesztálta szexuálisan egy hernyó
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat