Ma: 2022.01.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Bíróság elé állítják a fegyveres rablót
Privatkopo.info 2022. 01. 10. 9:27:00

A gyanú szerint a 21 éves férfi egy Budapest VII. kerületi dohányboltot rabolt ki.Az eljárás adatai szerint egy maszkos férfi 2021. december 13-án, 21 óra 55 perc körül bement egy Budapest VII. kerületi dohányboltba, ahol gázpisztollyal megfenyegette az eladót. Miután a rabló megszerezte a pénztár napi bevételét, elfutott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztályának nyomozói azonnal megkezdték a rabló felkutatását. A beszerzett adatok segítségével azonosították a feltételezett elkövetőt, O. Józsefet, akit a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival közösen VII. kerületi tartózkodási helye előtt, az utcán fogtak el 2021. december 15-én, 19 óra 50 perckor. A rendőrök a férfinél talált gáz- és riasztófegyvert lefoglalták.

A 21 éves férfit a nyomozók fegyveresen elkövetett rablás bűntett miatt hallgatták ki és őrizetbe vették. A rendőrök - a szükséges eljárási cselekmények elvégzését követően - bíróság elé állítási javaslattal küldték meg az iratokat az ügyészség részére.

További friss információk
Bíróság elé állítják a fegyveres rablót
El akarta gázolni a rendőrt az embercsempész - csak a gépjárműre leadott lövések késztették irányváltoztatásra
Bárddal fenyegetőzött a villamoson
Kiskorú gyermekeik mellett árulták a kábítószert
Fiatalkorúaknak adott el marihuánát
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat