Ma: 2021.11.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Ildikó minden lopása után megígérte, hogy az lesz az utolsó - huszadjára már le is tartóztatták
Privatkopo.info 2021. 11. 21. 7:41:00

Gyanúsítotti kihallgatásain rendre megígérte, többé soha nem fog lopni, ám újra és újra elfogták azt a 33 éves nőt, aki ellen most fejezték be a nyomozást a dunakeszi rendőrök. Húsz bűncselekmény lett a vége.A munkanélküli asszonyt tavaly októberben kapták rajta először egy fóti üzletben, hogy megpakolt kosarával fizetés nélkül akart távozni. Mint kiderült, korábban több városban megejtett bevásárlását is hasonlóan intézte volna.

Élelmiszerüzlet, hipermarket, sportbolt, nem válogatott, ahogyan az elvinni kívánt termékek széles skáláját is felvonultatta. Öblítő, férfidezodor, csokoládé, sonka, bakancs, energiaital, szempillaspirál, alapozó, nadrág, borotva, sd kártya, arcszőrigazító, mobiltelefon, fánk, gyakorlatilag minden a kezéhez ragadt.
Közel két tucat helyszínen elkapták, előállították, kihallgatásain mindent beismert, pénztelenségére és munkanélküliségére hivatkozott. Majd fogadkozott, hogy soha többé nem tesz olyat, ám néhány nappal később újra tetten érték. Újabb beismerés, újabb fogadalom. Újra és újra.

A dunakeszi rendőrök 2021 szeptemberében kezdeményezték letartóztatását, a bíróság elrendelte, a bűnismétlés veszélye nem volt kérdéses.

A terhére rótt húsz, Pest megyében és fővárosban elkövetett lopással több, mint 2 millió forint kárt okozott volna, ha nem tartóztatják fel.

D. Ildikó ellen a nyomozást befejezték, a keletkezett iratokat a Dunakeszi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya átadta az ügyészségnek.

További friss információk
Ildikó minden lopása után megígérte, hogy az lesz az utolsó - huszadjára már le is tartóztatták
Korábban szerelme falazott a drogdílernek, ezúttal hiába próbálkozott
Letartóztatták a tatabányai rablás elkövetőit
Kifosztás: az idős nő nyugdíjára fájt a foga a 37 éves „navajonkinek”
Négy éven át kényszerített prostitúcióra egy lányt, legkevesebb 67 millió forintot vett el tőle
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat