Ma: 2021.11.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Korábban szerelme falazott a drogdílernek, ezúttal hiába próbálkozott
Privatkopo.info 2021. 11. 18. 6:42:00

Az angyalföldi rendőrök kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak egy férfit, aki helyett a barátnője egyszer már letartóztatásba került. Most azonban elegendő bizonyíték állt rendelkezésre, hogy társa kerüljön rács mögé.A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói 2021. november 11-én egy budafoki lakáson ütöttek rajta, ahol információik szerint egy drogterjesztésből élő fiatal pár lakott. A lakás átkutatásakor a rendőrök közel 1,6 millió forint értékben foglaltak le kábítószergyanús anyagokat: 385 gramm fehér port, 25 gramm növényi származékot és tablettákat, valamint a kábítószer porciózására alkalmas zacskókat és mérleget. 

A 20 éves nő azt állította, 34 éves párja nem vett részt a drogbizniszben, az angyalföldi rendőrök azonban több mint egy tucat vásárlót azonosítottak, akik a férfitől vették az anyagot. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a nőt és a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. M. Tamást őrizetbe vették, azóta letartóztatásba került, barátnője szabadlábon védekezhet.

A nő nem először próbált falazni szerelmének. Közös lakásukban a BRFK XIII. kerületi rendőrei 2020 májusában is találtak már kábítószer-kereskedelemre utaló bizonyítékokat, de a nőnek akkor sikerült magára vállalni a bűncselekményt. Ekkor csak őt tartóztatták le, most azonban elegendő bizonyíték állt rendelkezésre, hogy társa kerüljön rács mögé.

További friss információk
Korábban szerelme falazott a drogdílernek, ezúttal hiába próbálkozott
Letartóztatták a tatabányai rablás elkövetőit
Kifosztás: az idős nő nyugdíjára fájt a foga a 37 éves „navajonkinek”
Négy éven át kényszerített prostitúcióra egy lányt, legkevesebb 67 millió forintot vett el tőle
Emberölés kísérlete miatt keresi a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Ernhardt Benedeket (fotó)
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat