Ma: 2024.05.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
A Hungária körúti kettős kivégzés (1977.)

Amikor valamit agyonhallgatnak, és csak féligazságok derülnek ki, akkor szárnyra kap a pletyka, és az emberek kedvük szerint egészítik ki a részinformációkat. Így lehetett annál a 28 évvel ezelőtti kettős gyilkosságnál is, amelyről hivatalosan szinte semmit nem mondtak. Az emberek találgatni kezdtek, és megszületett a legenda.

Negyvenéves rejtély: ki ölhette meg Labancz Annát?

Negyven év telt el azóta, hogy Miskolcon rejtélyes körülmények között megöltek egy legendás szépségű ápolónőt. Labancz Anna meggyilkolása a magyar kriminalisztika egyik legismertebb ügyévé vált, amelynek azóta sincs megoldása.

Egy titokzatos történet: Farkas Helga elrablása és meggyilkolása (1991.)
A gazdag szegedi vállalkozó 1991. június 27-én eltűnt leányának sorsa nemcsak azért foglalkoztatja a közvéleményt, mert az első emberrablás volt Magyarországon. Azóta zsarolási céllal több mint egy tucat embert tartottak fogva, de mindannyian élve előkerültek…
Cikkek: 1-15 16-30 31-33
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat