Ma: 2021.10.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Régi idők nagy bűnügyei
Adagonként 1000 forintért értékesítette a drogot
Privatkopo.hu 2021. 09. 26. 6:04:00

Egy 24 éves versegi lakost őrizetbe vettek a pásztói nyomozók és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.A nyomozás során beszerzett adatok alapján a 24 éves férfi kállói tartózkodási helyén - 2020 tavasza és 2021. szeptember 21. közötti időszakban - egy gyermekkorú fiúnak rendszeresen értékesített kábítószert. A rendőrök megállapították azt is, hogy az egyik férfi ismerőse részére egy alkalommal, míg további kállói lakosok részére több alkalommal - adagonként ezer forintért - adott el drogot.  

A nyomozók a 24 éves kábítószer-terjesztőt 2021. szeptember 22-én, a hajnali órákban, a tartózkodási helyén elfogták, a Pásztói Rendőrkapitányságra előállították, és ellene kábítószer-kereskedelem bűntette megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A hatóság tagjai a terjesztőt őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat