Ma: 2021.11.24.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Csaló „adománygyűjtőt” fogtak el Miskolcon
Privatkopo.info 2021. 11. 24. 8:16:00

Jótékonysági szervezet nevében gyűjtött adományokat Miskolcon egy román férfi. A rendőrség csalás miatt indított eljárást az elkövetővel szemben, mivel a pénzt saját céljaira használta fel.Csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 33 éves román állampolgárságú férfival szemben. A gyanúsított 2021. november 19-én és 20-án, egy miskolci áruház parkolójában jótékony célú adománygyűjtést színlelt és több embertől öttől nyolcezer forintig terjedő összegekben csalt ki pénzt.

A járőrök előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra román férfit, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerte, hogy a jóhiszemű adományozók pénzét saját céljaira használta fel.

Figyelem! A valódi adománygyűjtő szervezetek soha nem kérnek készpénzt, a legtöbb esetben csekk befizetésével lehet őket támogatni.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat